НасловнаОгласиКонкурси - АрхиваКонкурс за најбољи информатор о раду
Штампа ПДФ

Јавни позив
Конкурс за најбољи информатор о раду

Повереник за информације од јавног значаја и заштиту података о личности Републике Србије објављује конкурс за најбоље израђен информатор о раду органа власти.

Свако има право да предложи један или више органа јавне власти (државни орган, орган територијалне аутономије, орган локалне самоуправе, организацију којој је поверено вршење јавних овлашћења) за које сматра да имају најбољи информатор о раду. Орган јавне власти може и сам да се пријави на конкурс.

У разматрање ће се узети само информатори који су постављени на званичним интернет презентацијама органа на начин предвиђен Упутством за израду и објављивање информатора о раду државног органа ("Сл. гласник РС", бр. 68/10).

Признање за најбољи информатор органа биће уручено приликом обележавања 28. септембра 2015. као Међународног дан права јавности да зна.

Рок за подношење пријава је 31. август 2015. године.

Предлози се достављају електронском поштом на Ова адреса ел.поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели . са назнаком «ЗА КОНКУРС – ИНФОРМАТОР О РАДУ».

Изузетно, предлог се може доставити на адресу: Повереник за информације од јавног значаја и заштиту података о личности, Булевар краља Александра 15, 11000 Београд.

Напомена:
У пријави обавезно навести интернет линк за информатор о раду.
Штампане информаторе не достављати.

За све додатне информације можете контактирати Службу Повереника на имејл адресу Ова адреса ел.поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели или на телефон: 011/3408-920.

model-zakona-baner-cir

Статистика

  • Збирни месечни статистички подаци у области доступности информацијама и заштите података о личности

    на дан 31.10.2017.

    У ПРОЦЕДУРИ: 4.186

    ОБРАЂЕНО: 56.291

    Опширније...

centralni-registar-baner-cir


get_adobe_reader
portal-otvorenih-podataka-cir
novi zup cir
АДРЕСАР 
ЦЕНТРАЛНИ РЕГИСТАР

О Централном регистру
Претрага Централног регистра
КОНТАКТ

Повереник за информације од јавног значаја и заштиту података о личности
Булевар краља Александра 15, Београд 11000
Тел: +381 11 3408 900     Факс: +381 11 3343 379
Емаил: office@poverenik.rs